O meni

Rodil se je februarja leta 1970 v Novem Mestu. Leta 1988 je končal srednjo šolo tehniških in zdravstvene usmeritve v Novem Mestu in se vpisal na Višjo šolo za fizioterapijo, ki jo je uspešno zaključil leta 1994 in pridobil naziv višjih fizioterapevt.

Že takoj na začetku študija je začel aktivno sodelovati s slovensko državno biatlonsko reprezentanco. Kot njihov uradni fizioterapevt se je z njimi udeležil dveh svetovnih prvenstev in dveh olimpijskih iger.

1991: Svetovno prvenstvo,  Lahti, Finska  (biatlonci)

1992: Olimpijske igre, Albertville, Francija (biatlonci)

1993:  Svetovno prvenstvo, Borovetz, Bolgarija (biatlonci)

1994: Olimpijske igre, Lillehamer, Norveška (fizioterapevt za biatlonsko in smušarsko alpsko reprezentanco – 3 bronasta olimpijska odličja)

Po olimpijskih igrah v Lillehamerju je bil uradni fizioterapevt slovenske moške državne smučarske reprezentance v tehničnih disciplinah vse do leta 1998, ko je prestopil k slovenski moški državni smučarski reprezentanci v hitrih disciplinah. Ob tem je tudi še aktivno sodeloval z Janico in Ivico Kostelič.

1996:  Svetovno prvenstvo, Sierra Nevada, Španija (tehnične discipline) 
1997: Svetovno prvenstvo, Sestriere, Italija (tehnične discipline) 
1998: Olimpijske igre, Nagano, Japonska (tehnične discipline) 
1999: Svetovno prvenstvo,  Vail/Beaver Creek, ZDA  (hitre discipline)
2001: Svetovno prvenstvo,  St.Anton,  Avstrija (hitre discipline)
2002: Olimpijske igre,  Salt Lake City, ZDA (hitre discipline)

Vseskozi je svoje veliko znanje delil s svojimi številnimi pacienti v ordinaciji v Črnomlju (odprl leta 1993) in ordinaciji v Ljubljani (odprl leta 2002). Danes še vedno aktivno sodeluje z mnogimi vrhunskimi športniki različnih disciplin: nogomet, judo, motokros, tenis, smučanje, plavanje in mnoge druge.